Ja és oficial, l'1 de setembre reprenem la campanya de recollida de signatures

Nomenament de les fedatàries al Parlament de Catalunya_2 de març de 2020

                               Ja tenim data de reinici per la campanya de recollida de signatures ILP-Montseny!

 

A la vista de la superació aparent de la pandèmia, la comissió promotora de la ILP-Montseny hem estudiat la possibilitat de reiniciar la campanya de recollida de signatures. Atès que la situació del canvi de fases, però, no era del tot clara, com tampoc ho són les mesures de seguretat a implementar, ni els mitjans públics que es podran utilitzar, la comissió ha optat per una actitud de prudència que permeti assegurar el grau més alt de normalització i de seguretat per a tothom. En aquest sentit es va demanar, a la Mesa del Parlament, que fos fixada com data de re-inici per la recollida de signatures l’1 de setembre d’enguany, sempre i quan les autoritats sanitàries no revisin les previsions en un sentit negatiu.

En resposta a la nostra petició, el Parlament ens ha fet saber que per acord de 2 de juny «... La Mesa acorda accedir a la sol·licitud de la comissió promotora d'iniciar el període de recollida de signatures de la Proposició de llei de declaració del Parc Natural del Montseny, de paratges naturals d'interès nacional i de reserves naturals integrals (tram. 202-00065/12), a partir del dia 1 de setembre de 2020.»

Així doncs, cuideu-vos molt, preneu noves forces i mantingueu-vos al dia de les notícies relacionades amb el Montseny, perquè ja tenim data oficial pel re-inici de la campanya pública:

                                                                                          1 de setembre de 2020

A partir d’aquesta data reprendrem la ronda de presentacions públiques de la proposta de Llei, les assemblees de fedatàries i voluntaris, les xerrades, els debats i les taules de recollida de signatures.

Rebeu una immensa abraçada i                                                                                                                            

Estigueu alerta!

Comissió Promotora de la ILP-Montseny

 

                                                                                              Sant Celoni, 8 de juny de 2020

Logo ILP

 

Afegeix un nou comentari

  • Etiquetes HTML permeses: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.