ILP Montseny. Comença la campanya de recollida de signatures!

Fedatàries ILP-Montseny 2-03-20 (matí)

                                                   Comença la recollida de signatures per la ILP-Montseny!

 

El dilluns dia 2 de març, en sengles sessions de matí i tarda, van ser nomenats al Parlament de Catalunya cent seixanta-dos fedataris i  fedatàries que seran els encarregats de controlar el procediment legal de la ILP-Montseny.

Aquesta proposició de llei, presentada conjuntament per la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM), DEPANA, Ecologistes en Acció i SEO/BirdLife, inicia ara la fase de recollida d’un mínim de 50.000 signatures vàlides, que li donaran el suport popular necessari per a la discussió i eventual aprovació de la Llei de protecció del Montseny.

En dies successius podreu anar seguint aquesta campanya a través del nostre web:

                                                                                  <ilp-montseny.cat>

En qualsevol cas, us anunciem que, en breu, es duran a terme assemblees de fedatàries i voluntaris en punts diferents del territori, amb l’objectiu de planificar la campanya amb detall i resoldre tots els problemes i casuístiques que es puguin anar presentant.

Estigueu amatents a les notícies que us aniran arribant a través del correu-e i del web esmentat. En cas de dubtes, comuniqueu-vos a través del correu-e o del formulari de contacte del web.

Finalment, fem una crida a la col·laboració de totes i tots, per tal de recollir la major quantitat possible de signatures

 

Rebeu una abraçada ben forta!

Sant Celoni, 4 de març de 2020

Fedatàries ILP-Montseny 2-03-20 (tarda)
Fedatàries ILP-Montseny 2-03-2020 (matí)

 

Nomenament de fedatàries al Parlament de Catalunya (02-03-20)

 

Afegeix un nou comentari

  • Etiquetes HTML permeses: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.