Recompte inicial de signatures ILP-Montseny

Pantà de Santa Fe nevat

Benvolgudes i benvolguts fedataris, voluntàries, amigues i amics,

 

El 30 de desembre passat us comentàvem les dificultats serioses que estan causant les mesures de confinament, pel que fa a la recollida de signatures en suport de la ILP-Montseny.

És important saber on som i determinar la tasca que queda per davant. Ens cal fer un primer recompte de les signatures que portem recollides fins aquest moment de manera global.

Per aquest motiu, la Comissió Promotora de la ILP-Montseny ha establert la data del 26 de febrer com a límit per al primer recompte de dades. En aquest sentit, us demanem que procediu de la manera següent:

  1. Passeu les dades dels plecs que teniu emplenats (indicant número dels plecs i quantitat de signatures): bé a les responsables de zona que us hagin contactat anteriorment, o bé informant directament a través del correu-e info@salvaguardamontseny.cat
  2. En cas que no tingueu els plecs emplenats totalment, transmeteu, per les vies indicades anteriorment, la quantitat de signatures que heu aconseguit i, si preveieu que seguireu recollint-ne.
  3. Pel que fa a aquells plecs que no es prevegi possibilitat de seguir recollint-ne, caldrà retornar-los el més aviat possible per tal que la Comissió Promotora els torni a redistribuir on facin falta.
  4. En relació a la recollida dels plecs totalment emplenats, com d’aquells que no ho estiguin però que sigui necessari retornar, la Comissió Promotora establirà una sèrie de locals on podran ser dipositats o, en el seu defecte, una xarxa de contactes amb les persones encarregades de recollir-los. Aquesta xarxa serà notificada en el decurs de la primera quinzena del més de març
  5. Les persones de l’àrea de Barcelona que vulguin retornar plecs (plens o no), es poden adreçar a la seu de DEPANA (c/Sant Salvador, 97 -08024-Barcelona, tel. 932 104 679).

Finalment, us demanem a totes i tots que participeu en l’aportació d’idees per a rellançar la campanya de la ILP-Montseny, tant bon punt es relaxin les mesures sanitàries actualment en vigor. Recordeu que la data límit de la campanya és el 30 de juny. Gràcies a totes i tots.

Seguiu-nos a les XX SS de la ILP-Montseny!

Sant Celoni, 16 de febrer de 2021

Afegeix un nou comentari

  • Etiquetes HTML permeses: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.