MONTSENY inspira, respira. Exposició de la pintora Teresa Miarnau en suport de la proposta de llei de protecció del Montseny (ILP-Montseny)

Cartell expo Teresa Miarnau a Arbúcies

                                                                     MONTSENY inspira, respira. Una exposició solidària

 

Seguint  la seva trajectòria vital i solidària, la pintora Teresa Miarnau torna a exposar la seva obra, la seva visió particular del Montseny, i aquest cop ho fa en terres selvatanes.

La manera en que ella tracta els paisatges i els colors del Montseny, ens mostra el seu sentiment per aquesta terra que admira i estima. D’altra banda, no pot evitar que la seva pulsió reivindicativa la dugui a participar, activament, en la defensa d’aquest territori, la conservació del qual considera vital pel futur. És des d’aquesta òptica que la seva paleta, recull, una pinzellada rere l’altra, aspectes d’aquest paisatge que ens són revelats a través de tècniques diverses i des de punts de vista diferents. Però també ho fa, pensant en els perills que l’amenacen.

Per tot això, la Teresa Miarnau, com ja va fer anteriorment a Sant Celoni, vol que la seva obra sigui una contribució a la causa de la conservació d’aquest territori, oferint la seva obra com a suport a la presentació de la proposta de Llei de protecció del Montseny (ILP-Montseny) per tal que sigui aprovada al Parlament de Catalunya.

D’aquesta manera, els beneficis que pugui produir la venda dels seus quadres, serà dedicada a sufragar les despeses que aquesta campanya d’informació pugui produir.

 

                                                Us convidem a veure-la i a signar en suport de la ILP-Montseny!

 

Podeu gaudir-ne de dimarts a divendres d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00h i dissabtes i diumenges d'11:00 a 14:00h i de 16:30h a 19:00h al Museu Etnològic del Montseny-La Gabella (carrer Major, 6 d'Arbúcies).

csm

Logo ILP

Afegeix un nou comentari

  • Etiquetes HTML permeses: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.