Fedatàries

Quina és la situació de la campanya?

El passat dimecres 5 de febrer, representants de la Comissió Promotora de la ILP-Montseny van lliurar a la Mesa del Parlament la llista de dues-centes trenta quatre persones que s’han inscrit com a fedatàries en el procediment de la IILP-Montseny. A partir d’aquell moment quedava a criteri de la Comissió de Control (que actua com a Junta Electoral), la convocatòria de les reunions pel nomenament oficial d’aquestes persones. Segons informació de la Secretaria Jurídica del Parlament, aquesta convocatòria pot trigar de dues a tres setmanes des del moment del lliurament de la llista.

I què podem fer ara?

En el decurs d’aquestes setmanes d’espera, però,  no podem perdre el temps. Per començar, prepararem les assemblees de fedatàries de les diferents zones o comarques, per tota Catalunya. Aquelles persones que s’hagin proposat com a fedatàries, aniran rebent comunicacions per a posar-se en contacte amb les responsables de cada zona i per participar en assemblees on coneixeran a d’altres participants. Si les circumstàncies no ho permetessin, llavors es coneixerien el dia de l’anada al Parlament pel nomenament oficial. Seguiu-nos a:

                                                                            <ilpmontseny@gmail.com>

En compliment de la normativa de protecció de dades, la informació personal facilitada únicament serà utilitzada per donar suport a la iniciativa legislativa popular “LLEI DE DECLARACIÓ DEL PARC NATURAL DEL MONTSENY, DE PARATGES NATURALS D’INTERÈS NACIONAL I DE RESERVES NATURALS INTEGRALS (ILP Montseny)“.

Parlament façana

Dona't d'alta com a Fedatari!